imagina campclar

barri, dones, fotografia

artistes

Les fotografes

Totes són mares, dedicades a la cura dels familiars, amb vivències diverses i amb moltes ganes superar-se dia a dia.

Maximiliana Céspedes: La seva simpatia, el tracte cordial i la voluntat generosa que ens ha regalat; ha permès no oblidar-nos que som un equip.

Laila Akkouj: Gran capacitat de buscar solucions, resolutiva en tot moment i, a la vegada, molt detallista en les seves grans fotografies! 

Montse Tejada: Els seus punts forts: l’escolta, la paciència i la seva creativitat. A les fotografies ho ha expressat com ella ho sent i viu; força colors per animar-nos a totes! 

Mari Altuna: Sempre amb un somriure davall del nas, simpàtica i observadora; possiblement per això li encanta posar color a les fotografies i destacar aspectes d’aquestes. 

Maria José Giménez: El seu afany de curiositat, de provar i no tenir por a equivocar-se ha ofert un punt de valentia a les fotografies. Cal destacar que si s’havia de pujar a un gronxador, a un banc o agenollar-se a terra no tenia problema en fer-ho! Molts riures i fotos fantàstiques. 

Mari Angeles Dosuna: la seva honestedat i la seva sinceritat ens han permès veure que anàvem per al bon camí. Una guia en tota regla. 

Zahra Elghazi: Dinamisme i tranquil·litat; dos paraules que la descriuen perfectament. Participativa en qualsevol dinàmica i activitat oferint-nos la iniciativa que molts cops ens ha fet falta.

Btissam Moualim: Agradable en tot moment i meticulosa en la presa de fotografies; sempre prudent de treure el millor costat de cada element a fotografiar. 


PROFESSIONALS

Un equip divers pensat per acompanyar processos vitals que generin vivències transformadores en essència.

Laura Balcells (educadora social. Vincle): Guiar, acompanyar i aconsellar; fer prevaldre que som persones amb experiències vàries viscudes i que cal respectar-nos en tot moment. 

Raquel Barbier (treballadora social. Combinats SCoopC): Sempre un pas per davant, mirant més enllà i observant què i com millorar les tasques, dinàmiques i activitats; així com les necessitats esdevingudes. 

Damià Alentorn (animador sociocultural i fotògraf): Dinamisme, creativitat i professionalitat. Un expert en fotografia amb habilitats socials i educatives; tot un artista. 


VOLUNTARIAT

Implicar-se en processos vitals d’altres persones provoca implicacions en la pròpia vida.

Andrea Pérez: amb un somriure constant ens ha acompanyat per enfrontar-se a noves situacions, conèixer altres realitats i donar-nos suport en totes les activitats realitzades. 

Joan Gasol: el seu optimisme ha estat un punt clau durant les hores que ens ha acompanyat, la paciència per ensenyar ha estat el seu punt fort.

© 2021 imagina campclar

Autor Anders Norén